החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב חמאת בוטנים
אופן ההכנה
לרוטב
1
מעבדים את כל המרכיבים מלבד המים במעבד מזון עד קבלת מרקם חלק.
2
ממשיכים לעבד ומוסיפים את המים בהדרגה ולבסוף את שבבי הצ'ילי.
להרכבת הסלט
3
מוזגים לכל צנצנת 3־4 כפות מהרוטב, מפזרים כמה פרחי ברוקולי, מוסיפים את הפסטה, הגזר, הבצל הירוק, פלפל הצ'ילי ושבבי הבוטנים.
4
סוגרים את הצנצנת ומשקשקים היטב לפני האכילה.
טיפ
5
חולטים את הברוקולי במים שבהם בושלה הפסטה, מעבירים למי קרח להפסקת הבישול ומסננים היטב. יש להיזהר מבישול יתר.