מתכון

סלט פפאיה, מלפפון ופאקוס

סלט קיצי ומרענן, שבכל ביס ממנו מרגישים נוכחות חריפה ואניסית של טרגון, שום ופלפל חריף

4,209 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
סלט קיצי של פפאיה, מלפפון ופאקוס של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
סלט קיצי של פפאיה, מלפפון ופאקוס של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

כותשים שיני שום במכתש עד שהן מעוכות לגמרי. מוסיפים עלי טרגון וממשיכים לכתוש עד שהם מעוכים יחסית. מוסיפים מלח, מיץ לימון ופלפל חריף ומערבבים. מניחים ל- 4-3 דקות, לאפשר לחריפות לצאת.

2

מוסיפים את הפפאיה, הירקות ועראק ומערבבים היטב. מפזרים אגוזים ומערבבים שוב. מזלפים שמן זית ומגישים.