החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
לסלט
1
מבשלים בנפרד את גרגירי החומוס, הקינואה והעדשים השחורות עד שהם מוכנים.
2
קוצצים את עשבי התיבול, החמוציות והבצל הסגול, ופורסים דק את הפלפל הירוק החריף. מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט.
לצזיקי
3
קוצצים את שיני השום, הפלפל הירוק החריף, הבצל הירוק והנענע.
4
מערבבים היטב את כל מרכיבי הצזיקי.
להגשה
5
מחלקים את קרם הצזיקי לשתי צלחות הגשה ומורחים אותו על הצלחת.
6
מחלקים את הסלט באופן שווה בשתי הצלחות ומסדרים מעל הצזיקי.
7
מזליפים טחינה גולמית על הסלט, זורים את זרעי הצ'יה מעל הטחינה ומגישים.