מתכון

סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי

רשת קפה ג'ו מציגה סלק שכולו סופר פוד עם קינואה, עדשים, צ'יה וצזיקי

8,430 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

לסלט

1

מבשלים בנפרד את גרגירי החומוס, הקינואה והעדשים השחורות עד שהם מוכנים.

2

קוצצים את עשבי התיבול, החמוציות והבצל הסגול, ופורסים דק את הפלפל הירוק החריף. מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט.

לצזיקי

3

קוצצים את שיני השום, הפלפל הירוק החריף, הבצל הירוק והנענע.

4

מערבבים היטב את כל מרכיבי הצזיקי.

להגשה

5

מחלקים את קרם הצזיקי לשתי צלחות הגשה ומורחים אותו על הצלחת.

6

מחלקים את הסלט באופן שווה בשתי הצלחות ומסדרים מעל הצזיקי.

7

מזליפים טחינה גולמית על הסלט, זורים את זרעי הצ'יה מעל הטחינה ומגישים.