החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את העגבניות על מגש מרופד בנייר אפייה. יוצקים מעל את שמן הזית ומתבלים במלח ים ועלי תימין.
2
קורעים את הלחם לקרעים בינוניים, מתבלים בשמן זית ומלח ים ומוסיפים למגש העגבניות. צולים את העגבניות והלחם כ-15 דקות בתנור.
3
בינתיים מרתיחים את החומץ הבלסמי עד שהוא מצטמצם למחצית.
להגשה
4
מוציאים את המגש מהתנור ומסדרים את העגבניות על צלחת. מוסיפים את קרעי המוצרלה ואת פרוסות הזוקיני. מזלפים על הכל שמן זית וחומץ בלסמי, זורים מלח ים ואת עלי הבזיליקום ומגישים לצד הלחם.