החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חוצים את הפלפלים ומסירים את הליבות. מניחים את הפלפלים כשהצד החתוך כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, משמנים מעט ואופים במשך 30-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, או עד שהפלפלים זהובים.
2
מעבירים את הפלפלים לקופסת פלסטיק סגורה. מצננים במשך 20 דקות. מסירים את הקליפה וחותכים את הפלפלים לקוביות בגודל 3-2 ס"מ.
3
מערבבים בקערה את קוביות הפלפלים עם עגבניות השרי, השום, השקדים והפטרוזיליה או הכוסברה.
4
מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ לפי הטעם ומגישים.