מתכון

סלט ריג’לה, אבטיח וגבינה בולגרית

זוהי בעצם וריאציה קיצית מפוארת על סלט פטוש קלאסי: העגבנייה הוחלפה באבטיח והפטרוזיליה, בריג’לה. פיצוץ!

912 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סלט ריג’לה, אבטיח וגבינה בולגרית. צילום: shutterstock
סלט ריג’לה, אבטיח וגבינה בולגרית. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים פרוסות בצל עם סומאק ומעבירים לקערה. משהים 10 דקות.

2

מוסיפים קוביות מלפפונים ומתבלים במיץ לימון ופלפל חריף.

3

מוסיפים עלי ריג’לה וקוביות אבטיח.

4

מטפטפים שמן זית, מפוררים את הגבינה מלמעלה ומגישים.