החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
לבצל כבוש
לשמן צ'ילי
להגשה
אופן ההכנה
מרינדה
1
מערבבים בקערה עמוקה את הסויה, הסוכר, ג'ינג'ר, שום, לימון, סילאן ומים. חותכים את העוף לרצועות דקות ומכניסים למרינדה.
בצל כבוש
2
שמים בכלי חומץ בן יין, מים וסוכר חום. מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה במשך כמה שעות. מבשלים את האורז האדום לפי הוראות ההכנה.
שמן צ'ילי
3
מערבבים את כל המרכיבים במיקסר. מחממים שמן זית במחבת. צולים את העוף משני הצדדים עד שהוא צלוי היטב. מוסיפים את תבלין השווארמה וממשיכים לבשל עוד שתי דקות. :
הגשה
4
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים מעל האורז. מתבלים בשמן צ'ילי ומוסיפים את הטחינה. מפזרים מעל בצל כבוש. מערבבים את הפטרוזיליה עם קצת שמן זית ומניחים מעל.