מתכון

סלט שומר עם תפוזים וכוסברה

השומר הטרי עז הטעם נכבש קלות בעזרת שילוב של לימון ותפוזים. הזיתים והכוסברה משלימים את משחקי הטעמים והמרקמים

57,453 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

באותה שיטה מכינים
סלט שומר וגזר עם לימון וכוסברה: חותכים 4 גזרים לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ז'וליינים, מחליפים את התפוז בלימון ומוסיפים גם מעט שמן שומשום קלוי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הכוסברה ומשהים ל-30 דקות לפחות לספיגת טעמים.

2

מוסיפים את הכוסברה לפני ההגשה.