מתכון

סלט שומר, פומלה ולוביה

סלט זה מאופיין מחד בטעם אניסי המיוחד לשומר, ומאידך בחמיצות ובמתיקות של הפומלה, המאזנות אותו ומדגישות את טעמיו

4,079 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט שומר, פומלה ולוביה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סלט שומר, פומלה ולוביה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

*זמן ההכנה במתכון אינו כולל את זמן ההשרייה של הלוביה: 12-8 שעות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מבשלים את הלוביה 35־40 דקות עד שהיא רכה אך יציבה.

2

מערבבים את הלוביה עם כל מרכיבי הסלט בקערה.

3

מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוזגים על הסלט ומערבבים.