מתכון

סלט שורשים, תפוחים ופנקו שקדים

ממלאים את הכיור במים, שוטפים את השורשים טוב טוב משאריות חול ואדמה, מוסיפים קצת מיץ לימון ושמן זית - ואוכלים

12,723 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט שורשים של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג:לימור לניאדו תירוש
סלט שורשים של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג:לימור לניאדו תירוש

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים את הפנקו והשקדים 10 דקות על להבה נמוכה, עד הזהבה. 

2

מכינים את הרוטב: שמים בצנצנת את כל חומרי הרוטב ומנערים היטב. Ž

3

מרכיבים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי הסלט, למעט תערובת הפנקו והשקדים. יוצקים את הרוטב ומערבבים שוב. מתקנים תיבול. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השקדים והפנקו ומגישים.