מתכון

סלט תרד, כרישה ויוזו

את הסלט הזה אכלתי באחת המסעדות של 'נובו' לפני שנים, כשהשילוב בין טעמים אסיאתיים למערביים היה עדיין חדש

4,577 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
תרד וכרישה. צילום: shutterstock
תרד וכרישה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

שמים שמן קנולה בסיר קטן. מוסיפים לשמן הקר טיפת מים ומחממים על להבה בינונית. כשהשמן מפסיק להתפצפץ מוסיפים כרישה ומטגנים 8-7 דקות עד שהכרישה משחימה. מערבבים מדי פעם. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג ושומרים בצד.

2

מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.

3

מניחים תרד בקערה, יוצקים עליו את הרוטב ומערבבים. מוסיפים את הכרישה ופרמזן, מערבבים ומגישים.