גיוונים:
• לא מצאתם תרד תורכי? השתמשו בעלי בייבי תרד.
• זאת לא עונת הענבים השחורים? החליפו אותם בתותים או בפומלה אדומה.
• לא אוהבים זעתר? השתמשו בעלי אורגנו מופרדים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט זעתר
אופן ההכנה
1
משרים בורגול בקערה עם כוס מים פושרים למשך 30 דקות.
2
מעבדים את מרכיבי הרוטב למעט השמן במעבד מזון למשחה חלקה. מזלפים את השמן מבעד לפתח היציקה תוך כדי ערבול עד לקבלת מרקם של מיונז סמיך.
3
מערבבים תרד, ענבים ובורגול בקערה גדולה עם חצי מכמות הוויניגרט. טועמים ומוסיפים לפי הצורך.
4
מפוררים פטה מעל ומגישים מייד.