מחממים את התנור ל־230 מעלות על מצב אידוי. פורסים את הדג לשניים, משמנים קלות וממליחים. מניחים בתבנית מתאימה לתנור ועוטפים את הדג בשאר החומרים (בצל ירוק, קליפת ליים ושני סוגי ג'ינג'ר). מכניסים לתנור ל־10 דקות. אם התנור אינו תומך בפונקציה של תוספת אדים, מחממים את התנור ל־250 מעלות על מצב טורבו ומכניסים את הדג ל־8 דקות. מוציאים את הדג מהתנור ומפרקים אותו לצ'אנקים גסים. טוחנים בבלנדר את כל חומרי הרוטב. מערבבים את כל חומרי הסלט בעדינות עם הרוטב, מפזרים נתחי דג ובוטנים ומגישים. החומרים
טבלת מידות ומשקלות
לסלמון
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
לסלמון
1
2
לרוטב
3
לסלט
4
תנור AEG משולב אדים וטכנולוגיית Sous-Vide (סו-וויד) הוא התנור המושלם לבשלן הביתי, שאינו מתפשר על תוצאות הבישול שלו. התנור בעל הטכנולוגיה פורצת הדרך לשימור מקסימלי של הטעמים והערכים התזונתיים של המזון, יגלה לכם עולם חדש של טעמים שלא הכרתם. בנוסף, לתנור מגוון תכניות בישול ואפייה קלאסיות ובשילוב אדים, ניקוי עצמי בקיטור וחיישן Food Probe שבודק את הטמפרטורה המדויקת בתוך המזון לקבלת תוצאות מושלמות, פעם אחר פעם (תנור דגם BSK289233M)