החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את רוטב הסויה ורוטב הטריאקי בקערית ומניחים בצד.
2
מחממים מעט שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.
3
מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והסלמון, ומקפיצים עד שהדג נצרב קלות ומשנה את צבעו.
4
תוך כדי ערבוב מוסיפים לווק את תערובת הסויה והפטריות.
5
מוסיפים את השעועית הירוקה והבצל הירוק וממשיכים לטגן ולערבב עוד כדקה.
6
מסירים מהאש ומפזרים שומשום ושבבי קשיו.
הצעת הגשה
7
מומלץ להגיש לצד אורז.