מתכון

קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה

מנה בריאה, קלילה וטעימה לחובבי סלמון, עם רוטב בסגון תאילנדי. מומלץ להגיש עם אורז

35,938 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה של ענת לבל. צילום: שרית גופן
קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה של ענת לבל. צילום: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את רוטב הסויה ורוטב הטריאקי בקערית ומניחים בצד.

2

מחממים מעט שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.

3

מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והסלמון, ומקפיצים עד שהדג נצרב קלות ומשנה את צבעו.

4

תוך כדי ערבוב מוסיפים לווק את תערובת הסויה והפטריות.

5

מוסיפים את השעועית הירוקה והבצל הירוק וממשיכים לטגן ולערבב עוד כדקה.

6

מסירים מהאש ומפזרים שומשום ושבבי קשיו.

הצעת הגשה

7

מומלץ להגיש לצד אורז.