מתכון

סלסת בצל מהירה

סלסה פריכה ועוקצנית, שמוסיפה עניין לכל מאכל מקסיקני

4,918 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סלסת בצל מהירה. צילום: shutterstock
סלסת בצל מהירה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

פורסים כל מחצית בצל לפרוסות רוחב דקות בעובי 1 מ”מ (כדי לקבל רצועות ארוכות, שיהיה לנו נוח למלא את הטורטייה) ומעבירים לקערת זכוכית או חרס.

2

מפרידים ידנית בין רצועות הבצל, מוסיפים פלפל חריף וליים או לימון ומפזרים מלח.

3

מערבבים היטב ומהדקים את הבצלים הפרוסים כך שיתערבבו היטב עם תערובת התיבול.

4

מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.

5

לפני ההגשה אפשר לערבב פנימה כוסברה. נשמר עד חודש במקרר.