החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
פורסים כל מחצית בצל לפרוסות רוחב דקות בעובי 1 מ”מ (כדי לקבל רצועות ארוכות, שיהיה לנו נוח למלא את הטורטייה) ומעבירים לקערת זכוכית או חרס.
2
מפרידים ידנית בין רצועות הבצל, מוסיפים פלפל חריף וליים או לימון ומפזרים מלח.
3
מערבבים היטב ומהדקים את הבצלים הפרוסים כך שיתערבבו היטב עם תערובת התיבול.
4
מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.
5
לפני ההגשה אפשר לערבב פנימה כוסברה. נשמר עד חודש במקרר.