מתכון

סלסת עגבניות ואבטיח

סלסה חריפה ומרעננת שהאבטיח מוסיף לה מתיקות מקסימה

1,023 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2022
סלסת אבטיח מיכל חביביאן | צילום: שני בריל
סלסת אבטיח מיכל חביביאן | צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסה

אופן ההכנה

1

nחממים תנור ל־200 מעלות ומשמנים קדירה בשמן זית.

2

מערבבים בקדירה פסטה, גבינות, שמנת חמוצה, עלי זעתר, מלח, פלפל וקליפות אבטיח, מכסים ואופים שעתיים. מסירים את המכסה, מעלים את חום התנור ל־220 מעלות וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות להשחמה.

מכינים את הסלסה

3

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

4

יוצקים את הסלסה על הפסטה החמה ומגישים מיד.