החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית חציל ולאבנה
לטחינה שחורה
אופן ההכנה
למלית
1
מניחים את החציל על להבה גלויה וקולים היטב מכל צד. מקלפים את הקליפה השרופה ושומרים אותה בצד. את תוכן החציל מערבבים לתערובת אחידה עם הלאבנה, עשבי התיבול, הפלפל והמלח.
לסלקים
2
פורסים את הסלקים המבושלים לעיגולים דקים מאוד (מומלץ באמצעות גיליוטינה). במרכז כל עיגול סלק מניחים כפית מהמלית ומקפלים לשניים (חצי עיגול).
לטחינה
3
במעבד מזון מערבבים את כל מרכיבי הטחינה יחד עם קליפת החציל השרופה ששמרנו.
להגשה
4
מניחים בצלחת מעט מהטחינה השחורה ומעל מסדרים את הסלקים הממולאים כשהם חופפים בצורת רעפים.