אוכלים עם לחם או מגולגל בטורטייה או בתוך עלה חסה.
גיוונים
• רמולד סלרי בגרסת הפרווה: מחליפים את השמנת החמוצה ב- 4 כפות מיונז.
• רמולד סלרי טבעוני: מחליפים את השמנת החמוצה ביוגורט סויה.
• רמולד שורשים: במקום 3 שורשי סלרי משתמשים ב- 2 גזרים, שורש סלרי אחד וקולרבי אחד.
• אם אין טרגון או שלא אוהבים את טעם האניס – מחליפים בנענע.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרמולד
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי הרמולד בקערה, מוסיפים את הסלרי ומניחים ל- 10 דקות לספיגת טעמים.
2
מוסיפים את האגוזים ומגישים.