מתכון

סלרי ברוטב רמולד עם טרגון ואגוזים

למען הקלילות והרעננות מכינים את הרמולד משמנת חמוצה ועוטפים בו סלרי מגורר

2,570 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
שורש סלרי. צילום: shutterstock
שורש סלרי. צילום: shutterstock

אוכלים עם לחם או מגולגל בטורטייה או בתוך עלה חסה.

גיוונים
רמולד סלרי בגרסת הפרווה: מחליפים את השמנת החמוצה ב- 4 כפות מיונז.
רמולד סלרי טבעוני: מחליפים את השמנת החמוצה ביוגורט סויה.
רמולד שורשים: במקום 3 שורשי סלרי משתמשים ב- 2 גזרים, שורש סלרי אחד וקולרבי אחד.
אם אין טרגון או שלא אוהבים את טעם האניס – מחליפים בנענע.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרמולד

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרמולד בקערה, מוסיפים את הסלרי ומניחים ל- 10 דקות לספיגת טעמים.

2

מוסיפים את האגוזים ומגישים.