מתכון

סנגריה דבש, נקטרינות ופטל

האורחים הגיעו והאוכל מתעכב? קוקטייל בקנקן גדול גם ירווה את צמאונם של האורחים וגם ישמור על אווירה טובה ושמחה

9,167 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
סנגריה דבש, נקטרינות ופטל. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סנגריה דבש, נקטרינות ופטל. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אולי המנה הכי חשובה בארוחה. עד שכולם נאספים סביב השולחן אני מגישה לכל אורח קוקטייל וסגורה על כך שלכולם יהיה מצב רוח נהדר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים יין, ספרייט, ליקר תפוזים ודבש בקנקן זכוכית עד שהדבש מתמזג עם הנוזלים.

2

מוסיפים נקטרינות, פטל וקרח ומערבבים. מגישים מייד.

גיוון: מחליפים את הנקטרינות ב-5 שזיפים אדומים פרוסים ומגולענים או במנגו אחד גדול חתוך לקוביות בגודל 1 ס”מ.

טיפ: קרח מרוסק בקלות
רוב הבלנדרים, גם הטובים שבהם, לא מצטיינים בריסוק קרח. הדרך הטובה ביותר היא להכניס את הקרח לשקית עבה (ועדיף אפילו שקית בתוך שקית) ולהכות קלות במערוך עד שמתקבלים פתיתי קרח.