החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב רוזה
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים ספגטי זוקיני
1
חותכים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות בעזרת קולפן ז׳וליינים. אם אין, פורסים את הקישואים לרוחב בעזרת קולפן רגיל וחתוכים את הפרוסות למקלונים.
מכינים את הרוטב
2
מבשלים את חומרי הרוטב, למעט הגבינה, 12-15 דקות, בסיר עם מכסה. מצננים. מרסקים את רוטב העגבניות עם גבינת העיזים לקבלת רוטב קטיפה ורוד. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל רק במידת הצורך.
3
מערבבים את רצועות הזוקיני עם הרוטב, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופירורי פטה עיזים ומגישים מיד.