החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
פסטה
1
מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים מבעבעים מוסיפים ½ כפית מלח ומכניסים את הספגטי לבישול למשך 8-6 דקות. מוציאים את הספגטי, מסננים ומשטחים על השיש לקירור. משמנים מעט את הספגטי.
כדורי בשר
2
מניחים בקערת ערבוב את הבשר עם מעט מלח, פלפל, פירורי הלחם וכף שמן, ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדורים, מסדרים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 8 דקות בחום של 180 מעלות.
רוטב
3
במחבת גדולה מאדים מעט את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר המגורר עם מעט שמן זית ומוסיפים את רסק העגבניות. ממשיכים לאדות 2-3 דקות נוספות, מוסיפים את השום והעגבניות המגוררות, כפית סוכר, כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים למשך 10 דקות על אש נמוכה.
הרכבת המנה
4
למחבת עם הרוטב מוסיפים את הפסטה וכדורי הבשר, ומקפיצים מעט לחיבור הטעמים. מעבירים לצלחות ומעטרים בעלי פטרוזיליה.