מתכון

ספינג' עם תוספת ריבה ופטל

הפטל הטרי מלמעלה אומנם מעט יקר, אבל הוא ילווה כל ביס ויהפוך את הספינג' הזה לבלתי נשכח

ספינג' ריבה  ופטל של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' ריבה ופטל של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

המתכון מתאים ל-15 יחידות של ספינג'ים עפ"י המתכון הבסיסי 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

על כל ספינג' מורחים כף של ריבת פטל איכותית, ומעל מסדרים בצפיפות את הפטל.