להכנת המתכון יש להכין קודם ספינג' בסיסי
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים כף ריבה על כל ספינג'. חותכים את התותים ומסדרים מעל.
להגשה
2
מניחים כף של שמנת חמוצה מעל ומפזרים מעט פיסטוקים לקישוט.
נהוג לראות בו את האח החורג של הסופגנייה, אבל ליאור שטייגמן טוען שדווקא הספינג' הוא מעדן החנוכה האולטימטיבי
להכנת המתכון יש להכין קודם ספינג' בסיסי
מורחים כף ריבה על כל ספינג'. חותכים את התותים ומסדרים מעל.
מניחים כף של שמנת חמוצה מעל ומפזרים מעט פיסטוקים לקישוט.