החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
לירקות
1
אופים את ירקות השורש השטופים בתנור עם מלח, פלפל לבן ותימין בחום של 180 מעלות עד שהם רכים לגמרי.
לדג
2
מחממים מחבת עם שמן תירס ו"סוגרים" את הדג משני הצדדים (טיגון מהיר).
לאפייה
3
מניחים את הדג על תבנית אפייה, יוצקים מעל שמן זית ומיץ לימון, מסדרים את הירקות ליד הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12 דקות.
להגשה
4
מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה ליד, מקשטים בשמיר קצוץ ומגישים מיד.