חשוב לגרר רק את התפרחת העדינה ולא את הגזעים של הכרובית. אם לא מוצאים אינטיאס, אפשר להשתמש בכל דג ים אחר שאוהבים (פלמידה, טרחון, מוסר).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את הכרובית המגוררת במיץ לימון, במחצית מכמות השמן ובמלח. מערבבים ומניחים ל-30 דקות לספיגת טעמים ולריכוך. טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה
2
משטחים את פירורי הכרובית בצלחת הגשה גדולה, מניחים עליהם פרוסות דג ומפזרים עגבניות מגוררות ובצל ירוק. זורים מעט מלח ים ומזלפים את יתרת השמן.