מתכון

סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית

הטעם של הכרובית נורא עדין, כך שהיא לא גונבת את ההצגה מהדג

3,938 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

חשוב לגרר רק את התפרחת העדינה ולא את הגזעים של הכרובית. אם לא מוצאים אינטיאס, אפשר להשתמש בכל דג ים אחר שאוהבים (פלמידה, טרחון, מוסר).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים את הכרובית המגוררת במיץ לימון, במחצית מכמות השמן ובמלח. מערבבים ומניחים ל-30 דקות לספיגת טעמים ולריכוך. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה

2

משטחים את פירורי הכרובית בצלחת הגשה גדולה, מניחים עליהם פרוסות דג ומפזרים עגבניות מגוררות ובצל ירוק. זורים מעט מלח ים ומזלפים את יתרת השמן.