מתכון

סשימי טונה בלופין עם סלסת תותי עץ ועשבי תיבול

מנה קיצית של פירות חמוצים–מתוקים של תות עץ, שמשתלבים מעולה עם הדג ועם עלים ארומטיים

2,764 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2022
סשימי טונה בלופין עם סלסת תותי עץ ועשבי תיבול של עומר אבישר. צילום: שני בריל
סשימי טונה בלופין עם סלסת תותי עץ ועשבי תיבול של עומר אבישר. צילום: שני בריל

ישנה תקופה קצרה בשנה שבה אפשר ליהנות מדגי טונה שמגיעים אל חופי הים התיכון. הם מדהימים, איכותיים וכמעט לא דורשים תוספות טעם. ברחבי המושב שלי גדלים תותי עץ עם פירות חמוצים–מתוקים, שמשתלבים מעולה עם הדג ועם עלים ארומטיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסת תותי עץ

אופן ההכנה

מכינים את הסלסה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

מרכיבים את המנה

2

מסדרים בצלחת הגשה פרוסות טונה, יוצקים עליהן את הסלסה ומגישים.