החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מקציפים חלבונים עם 150 גרם (3/4 כוס) סוכר לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה.
3
מערבלים חמאה עם יתרת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-4-3 דקות לתערובת קרמית. מנמיכים את המהירות ומוסיפים חלמונים בהדרגה.
4
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות. מוסיפים קוקוס ושקדים טחונים ומקפלים לתערובת אחידה. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומקפלים רק עד שהם נטמעים בתערובת.
5
אופים כ-40-30 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים ושומרים מכוסה בטמפ’ החדר.