החומרים טבלת מידות ומשקלות
סלסה להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מים לכיסוי עד 30 דקות לריכוך. מצננים, מקלפים ומועכים גס.
2
מערבבים את המחית הגסה עם יתר החומרים למעט קמח, חמאה ושמן. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מעצבים עוגות בקוטר 5 ס”מ ועובי 2 ס”מ ומקמחים אותן קלות.
4
מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות עם חמאה ושמן (שיעזור לחמאה לשמור על טמפ’ שריפה גבוהה). מטגנים את העוגות על להבה גבוהה כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה.
5
מערבבים את חומרי הסלסה ומגישים לצד העוגות, אפשר גם להגיש לצד יוגורט.