כשמצפים אותן באבקת סוכר הן נראות ממש כמו אבנים. משתמשים בקמח לחם כדי לקבל מרקם פריך מאוד ומעט קשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה כ-4-3 דקות עד לתערובת פירורית.
2
מוציאים את התערובת למשטח עבודה לא מקומח ולשים בידיים עד לקבלת בצק (ייקח קצת זמן עד שהוא יתגבש).
מעצבים ואופים
3
צובטים מהבצק פיסות בגודל 3 ס”מ ויוצרים עוגיות בצורה חופשית. מועכים אותן מעט לצורת אבנים ומסדרים במרווחים של 2 ס”מ בתבניות מרופדות בנייר אפייה. מעבירים למקרר ל-30 דקות.
4
מחממים תנור ל-160 מעלות.
5
אופים כ-15 דקות עד להזהבה.
6
שמים אבקת סוכר בקערה. מצננים את העוגיות 5 דקות, מעבירים לקערית עם אבקת הסוכר ומגלגלים עד שהן מצופות היטב.
7
מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר עד 10 ימים.