עוגיות חמאה

פיננסייר חמאה חומה של שף־קונדיטורית גבי גרינברג, משייה | צילום: מיקה גורוביץ
פיננסייר חמאה חומה של שף־קונדיטורית גבי גרינברג, משייה | צילום: מיקה גורוביץ

פיננסייר חמאה חומה עם רוטב חלב וקרמבל

למרות השם היומרני, העוגיות האלה סופר פשוטות להכנה. מוסיפים להן רוטב מתוק וקרמבל פריך ומקבלים קינוח רושם בקלות למתכון המלא
  • עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
  • עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים

הבצק הפריך והחמאתי של העוגיות האלה נוח להכנה וקל מאוד לקרוץ ממנו עוגיות בכל צורה שמתחשק למתכון המלא
שורטברד מי ורדים וקוקוס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
שורטברד מי ורדים וקוקוס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

שורטברד מי ורדים וקוקוס

הן כל כך פשוטות להכנה ומבוססות על חומרים יומיומיים שהן אידיאליות לאופים בדקה התשעים למתכון המלא
עוגיות חמאה פקאן עם קרם מייפל של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות חמאה פקאן עם קרם מייפל של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

עוגיות חמאה פקאן עם קרם מייפל

עוגיות חמאה קלאסיות עם טוויסט במלית. הכינו כמות כפולה ושמרו במקרר - הוא יכול לשדרג כל פנקייק או עוגה למתכון המלא
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
  • עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
    עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר

עוגיות חמאה מקושטות ברויאל אייסינג (סוכר צבעוני)

1 דירוגים
עוגיות חמאה גדולות וצבעוניות שהילדים ישמח להכין יחד אתכם - וכמובן לאכול למתכון המלא