חשוב לגלגל את העוגיות בציפוי בעודן חמות, ככה נוצר מעטה הדוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מערבבים קמח, קורנפלור ומלח בקערה רחבה ומניחים בצד.
2
מעבדים חמאה, תמצית וניל ואבקת סוכר במיקסר בעזרת וו גיטרה (או ידנית) לתערובת אוורירית, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים-לשים לכדי בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל־3 חלקים. יוצרים מכל חלק גליל צר (בקוטר 3 ס"מ) מעל משטח עבודה מקומח במעט קורנפלור. מגלגלים את הגלילים בנייר אפייה לעיטוף ומעבירים למקפיא ל־1/2 שעה. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי ½1 ס"מ, מעמידים (ולא משכיבים) את הפרוסות בתבנית האפייה כך שאחת מדופנות העיגול נלחצת כנגד התבנית ומתקבל חצי עיגול. אפשר גם לייצר כדורים קטנים בגודל גולה ולאפות כך.
4
מעבירים את התבנית לתנור ואופים 15-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
5
שמים את אבקת הסוכר לציפוי בצלחת עמוקה ומגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר בעודה חמה. שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים או עד חודש במקפיא.