מתכון

עוגיות בריאות ללא קמח

יש בהן המון אגוזים ופיצוחים, הן קלות להכנה ויכולות להיות מתנה מקסימה למארחים שלכם בחג

46,992 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
עוגיות בריאות ללא קמח של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו
עוגיות בריאות ללא קמח של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים חלבונים, סוכר ומלח בקערה בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית יחסית.

3

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת החלבון.

4

מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת בעזרת שתי כפיות ובמרווחים של כ- 2 ס"מ. משטחים מעט.

5

אופים כ- 14 דקות עד להזהבה קלה.

6

שומרים עד 10 ימים בקופסה אטומה בטמפ' החדר.