החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים בקערה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס, אגוזי מקדמיה וקפה.
3
ממיסים חמאה ומצננים אותה מעט. מוסיפים ביצה וטורפים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על תערובת הקמח ומערבבים בכף לקבלת בצק אחיד. לשים מעט ביד לחיבור.
4
יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 8 ס"מ, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים מעט.
5
אופים 10-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות מעט. מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד 10 ימים.