שאנאטאראם הוא רב מכר הודי שסחף אותי ולכן הקדשתי לו קינוח במסעדה. הקינוח מתרכז בטעמים וניחוחות הודיים ותורגם כאן לעוגיות סנדוויץ'. אם אתם אוהבים עוגיות מתובלות הגדילו את כמות התבלינים בבצק לכפית מכל אחד מהם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגנאש צ'אי מסאלה
אופן ההכנה
1
מרוקנים תכולת תיון תה שחור ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים חמאה, סוכר, קמח ופלפל שחור. מערבלים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת פירורית (המזכירה קוסקוס). מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שנוצר כדור בצק.
2
מחממים תנור ל־170 מעלות. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעלה דק וקורצים עיגולים בקוטר כוס מדידה גדולה. אופים כ־10 דקות.
מכינים גנאש צ'אי מסאלה
3
מניחים שוקולד לבן בקערה גדולה. מרתיחים שמנת מתוקה עם אבקת צ'אי מסאלה. שופכים את התערובת הרותחת דרך מסננת על השוקולד הלבן. מחכים כחצי דקה ומערבבים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר עד שהקרם יציב.
4
מורחים על מחצית מהעוגיות גנאש צ'אי מסאלה וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.