*שימו לב: שעה וחצי התפחה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
תיבולים אפשריים שונים (לא כולם, לבחירה)
אופן ההכנה
1
מערבלים את כל החומרים (כולל התוספות) במיקסר עם וו לישה 5 דקות רק עד לקבלת בצק אחיד ורך. עוטפים ומניחים במקום חמים כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3 מ”מ.
4
חותכים את המלבן למלבנים בגודל 4 על 8 ס”מ בעזרת סכין או גלגלת. צובטים את פני שטח העוגיות (באצבעות). יתקבלו עוגיות לא חלקות עם מעין גבעות קטנטנות. מסדרים את העוגיות בצפיפות בתבניות (אין צורך ברווחים). לא מתפיחים פעם שנייה.
5
אופים כ-30-25 דקות עד הזהבה או 35-30 דקות לעוגיות שחומות יותר. מצננים.
6
שומרים בקופסה אטומה עד 10 ימים.