החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בקערת מיקסר עם ראש גיטרה את הסוכר, השמנים, מחית הפסיפלורה ומחית תפוחי העץ. מערבלים כ-10 דקות במהירות בינונית, עד קבלת מרקם אוורירי ותפוח.
2
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, מערבלים במהירות נמוכה עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם פתח צר, ובעזרת רינג בקוטר 4-5 ס"מ מזליפים שכבה דקה של 20 עיגולים. חשוב לא להזליף יותר ממחצית התערובת.
3
מורחים בעזרת שתי כפיות מעט ממרח לוטוס במרכז כל עוגייה. מכסים את הממרח בשכבה נוספת של תערובת העוגיות, בעזרת שק הזילוף.
4
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-12-15 דקות. העוגיות צריכות להישאר בהירות מלמעלה (לא לדאוג שהן לא משחימות). שומרים בכלי אטום.