החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום 140 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2
במיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם המלח עד לקבלת קצף רך ולבן, מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים למשך כ- 5 דקות עד לקבלת קצף יציב מאוד.
3
מוסיפים את השוקולד צ'יפס והקורנפלקס ומקפלים בעדינות לתוך קצף הביצים.
4
בעזרת כף מניחים תלוליות בקוטר 5 ס"מ ובמרווחים שווים של 2 ס"מ.
5
אופים למשך כ- 5 דקות עד שהעוגיות מתייבשות ונסדקות מעט. מצננים בתוך התבנית ושומרים בכלי אטום עד 10 ימים.