החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים בקערה את החמאה ושני סוגי הסוכר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2
מוסיפים לקערה את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מגלגלים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ ומניחים אותם בתבנית מיני מאפינס משומנת. אופים את העוגיות במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהן מזהיבות מעט בשוליים.
4
מוציאים את העוגיות מהתנור, ומיד קורצים בכל עוגייה גומה בעזרת ידית של כף עץ או כוס שוט. מצננים את העוגיות ומחלצים מהתבנית.
5
ממלאים את הגומות בממרח לוטוס ומפזרים מעל כל עוגייה מעט שבבי קרמל.