בכל הקשור לבצק פריך בכלל ולעוגיות בפרט יש לי כלל: אפייה ב-150 מעלות ולא יותר. כך הבצק נאפה באופן אחיד, בלי שישחים בקצוות, ונשאר רך באמצע.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
2
מערבלים חמאה עם סוכר במיקסר עם וו גיטרה לקרם בהיר. מוסיפים ביצה וקמח מצה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים שוקולד ושקדים ומערבבים בעדינות.
3
עורמים בתבניות תלוליות בגודל 2 ס"מ במרווחים של 5 ס"מ (העוגיות מתפשטות באפייה).
4
אופים כ-15 דקות לגוון חום בהיר.