את המתכון לעוגיות האלה קיבלתי מספי – בשלנית ואופה מצוינת ואמא של חברה טובה. הוספתי למתכון המקורי של ספי מעט דבש, שמשדרג את העוגיות פלאים ומחבר אותן לאווירת החג.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות.
2
מערבבים ביצה עם סוכר ודבש בקערה. מוסיפים שקדים ושומשום ומערבבים בעדינות, עד שכל השקדים והשומשום מצופים בתערובת המבריקה.
3
מניחים כף שטוחה מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת.
4
אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות בצבע זהוב כהה. מוציאים ומצננים היטב. מפרידים בזהירות את העוגיות מנייר האפייה ושומרים בצנצנת אטומה עד שבוע.