מתכון

צ’יזקייק איטלקית

היא דומה לעוגת גבינה אמריקאית, אבל קצת יותר קלילה ממנה

12,661 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
צ'יזקייק איטלקי. צילום: shutterstock
צ'יזקייק איטלקי. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבסיס

למלית

אופן ההכנה

לבסיס

1

מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת סוכר וסוכר וניל בקערה (או במעבד מזון). מוסיפים חמאה ומעבדים או מערבבים עד ליצירת תערובת במרקם פירורי. מוסיפים חלבון ממשיכים בערבוב עד להתגבשות בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

2

מחממים תנור ל 170- מעלות. משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.

3

מרדדים את הבצק לעובי 1 ס”מ על משטח מעט מקומח. מניחים בתבנית.

4

אופים 20 דקות עד שהבצק יציב וזהוב. מצננים.

5

מכינים את המלית ומרכיבים את העוגה: מערבבים את חומרי המלית בקערה.

6

יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומקררים 6 שעות לפחות ועדיף לילה.

7

לפני ההגשה מפזרים על העוגה פירות העונה מתובלים במיץ תפוזים.