החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס
למלית
אופן ההכנה
לבסיס
1
מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת סוכר וסוכר וניל בקערה (או במעבד מזון). מוסיפים חמאה ומעבדים או מערבבים עד ליצירת תערובת במרקם פירורי. מוסיפים חלבון ממשיכים בערבוב עד להתגבשות בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
2
מחממים תנור ל 170- מעלות. משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.
3
מרדדים את הבצק לעובי 1 ס”מ על משטח מעט מקומח. מניחים בתבנית.
4
אופים 20 דקות עד שהבצק יציב וזהוב. מצננים.
5
מכינים את המלית ומרכיבים את העוגה: מערבבים את חומרי המלית בקערה.
6
יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומקררים 6 שעות לפחות ועדיף לילה.
7
לפני ההגשה מפזרים על העוגה פירות העונה מתובלים במיץ תפוזים.