מתכון

עוגת גבינה ודלעת בשני צבעים

סוג של חיבור בין שני מתכונים מסורתיים – עוגת גבינה ופאי דלעת, שהוא פופולרי במיוחד בארצות-הברית ובקנדה

1,247 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
עוגת גבינה ודלעת בשני צבעים של פאולין שובל. צילום: איל גרניט
עוגת גבינה ודלעת בשני צבעים של פאולין שובל. צילום: איל גרניט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים במעבד מזון את עוגיות הלוטוס לפירורים. מוסיפים 2 כפות חמאה מומסת ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתחתית התבנית, מיישרים ודוחסים היטב.

2

מערבבים בקערת מיקסר גבינת שמנת, סוכר ומחית וניל. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.

3

מוציאים חצי מתערובת הגבינה ומורחים על תחתית העוגיות. שמים בצד.

4

לתערובת הגבינה הנותרת מוסיפים את מחית הדלעת ואת התבלינים. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את תערובת הגבינה והדלעת על השכבה הראשונה ומיישרים.

5

אופים את העוגה במשך 35-40 דקות בחום של 165 מעלות. מצננים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).

להגשה

6

מקציפים שמנת עם 2 כפות סוכר לבן. מגישים את העוגה עם קצפת מעל.