החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרסקים במעבד מזון את עוגיות הלוטוס לפירורים. מוסיפים 2 כפות חמאה מומסת ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתחתית התבנית, מיישרים ודוחסים היטב.
2
מערבבים בקערת מיקסר גבינת שמנת, סוכר ומחית וניל. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
3
מוציאים חצי מתערובת הגבינה ומורחים על תחתית העוגיות. שמים בצד.
4
לתערובת הגבינה הנותרת מוסיפים את מחית הדלעת ואת התבלינים. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את תערובת הגבינה והדלעת על השכבה הראשונה ומיישרים.
5
אופים את העוגה במשך 35-40 דקות בחום של 165 מעלות. מצננים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).
להגשה
6
מקציפים שמנת עם 2 כפות סוכר לבן. מגישים את העוגה עם קצפת מעל.