החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתחתית העוגה
למלית גבינה
לגנאש מאצ'ה
אופן ההכנה
לתחתית העוגה
1
טוחנים במעבד מזון את העוגיות עם החמאה המומסת. מסדרים בתחתית התבנית ומהדקים בעזרת כוס. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10 דקות. מצננים בטמפרטורת החדר.
למלית גבינה
2
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את גבינת השמנת יחד עם הסוכר במשך דקה-שתיים. תוך כדי ערבוב מוסיפים לאט את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקורנפלור, הווניל וקליפת הלימון המגוררת ומערבבים כדקה נוספת. לבסוף מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
3
מכינים תבנית עמוקה עם מים חמים ובתוכה מניחים את התבנית של העוגה. יוצקים את מלית הגבינה אל תבנית העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 75-90 דקות.
4
מוציאים ומצננים היטב את העוגה במקרר.
לגנאש מאצ'ה
5
מרתיחים בסיר על להבה בינונית את השמנת המתוקה עם המאצ'ה. כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה יוצקים אותה על השוקולד הלבן, ממתינים דקה ומערבבים עד לאיחוד.
6
נותנים לתערובת להתקרר. לאחר מכן יוצקים את שכבת הגנאש על העוגה לאחר שהתקררה, ומכניסים שוב למקרר להתמצקות.