החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס:
לעוגה:
אופן ההכנה
מכינים את הבסיס:
1
מערבבים תמרים ופיסטוקים לעיסה ומשטחים בתחתית תבנית שהנחנו עליה נייר פרגמנט.
מכינים את העוגה:
2
מערבבים שמנת חמוצה עם גבינה וסוכר במטרפה, עד שהסוכר נמס.
3
יוצקים ג’לטין על 1/2 כוס חלב ומכניסים למיקרו ל-40-30 שניות, עד הג’לטין נמס.
4
מערבבים את הג’לטין המומס עם תערובת הגבינה. מקפלים את השמנת המוקצפת לתוך התערובת.
5
יוצקים את התערובת לתבנית ומעליה יוצקים סילאן. מערבבים מעט את הסילאן לתוך התערובת בעזרת מזלג, כמו בעוגת שיש. מכניסים למקפיא ל-5-4 שעות.
6
מגישים ישר מהמקפיא או אחרי שעתיים במקרר.