תבנית מלבנית 20X30 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפודינג
לציפוי גנאש שוקולד (לא חובה)
אופן ההכנה
מכינים פודינג
1
מקציפים במיקסר עם וו מטרפה איסטנט פודינג, חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יציב.
מרכיבים את העוגה
2
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית. יוצקים מעל שליש מהקרם. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים רטובים וקרם - וכך שלוש שכבות (מסיימים עם הקרם). אם מצפים את העוגה בגנאש שוקולד - מכניסים אותה למקפיא ללילה, עד שהיא קפואה לחלוטין.
מכינים גנאש שוקולד
3
מוציאים מהמקפיא וממיסים בקלחת שמנת מתוקה ושוקלד. יוצקים את הגנאש על העוגה ומכסים את כולה. אם מוותרים על הגנאש - ניתן לפזר על העוגה שוקולד מגורר או פתיתי שוקולד, או סוכריות צבעוניות, או קקאו מריר.