העוגה קלה להכנה ונטולת קמח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-150 מעלות ומשמנים תבנית.
2
טוחנים את הפקאנים עם מחצית מכמות הסוכר (150 גרם) במעבד מזון. מנפים קורנפלור ומוסיפים לתערובת. מערבבים.
3
ממיסים חמאה ושוקולד על ביין מארי או במיקרוגל. מצננים מעט ומוסיפים וויסקי.
4
מקציפים חלבונים עם יתרת הסוכר כ-8 דקות לקבלת קצף יציב. מקפלים את הקצף לתערובת החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים שוב.
5
יוצקים לתבנית ואופים שעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים ומגישים.