כלים: תבנית בקוטר 24.
מצננים את העוגה המוכנה לפחות שעתיים לפני ההגשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתחתית
למילוי
לגנאש
אופן ההכנה
לתחתית
1
מערבבים בקערה את כל החומרים. משטחים בתבנית מספר 24, אופים בחום של 160 מעלות 15-20 דקות, מוציאים ומקררים.
למילוי
2
מקציפים 225 מ"ל שמנת מתוקה עד למרקם קצפתי. מוסיפים 15 טיפות סוכרלוז נוזלי. ממסים במיקרוגל 50 גר' שוקולד לובקה עם 25 מ"ל השמנת המתוקה שנותרו יחד עם 2 כפות חמאת לוז כ-40 שניות. מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול, משטחים על התחתית ומקררים.
לגנאש
3
ממסים את השוקולד עם קרם הקוקוס במיקרוגל כ-40 שניות. מוסיפים 10 טיפות סוכרלוז. מערבבים, מורחים על העוגה ומשטחים.
4
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.