2 תבניות אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מקרימים את החמאה והסוכרים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה את הביצים.
2
מוסיפים בהדרגה את הקמח והשקדים הטחונים וממשיכים לעבד עד קבלת תערובת אחידה.
3
מוסיפים את הנקטרינות ומקפלים אותן בעדינות לתערובת.
4
מוזגים את התערובת לתבניות משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך 25־35 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
5
מערבבים את מרכיבי הציפוי ויוצקים על העוגה.