מתכון

עוגה בחושה עם נקטרינות

עוגה בחושה קלה להכנה, מלאה בטעם נהדר של פירות קיץ. מושלמת לצד הקפה של אחר הצהריים

8,029 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגת נקטרינות בחושה של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
עוגת נקטרינות בחושה של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

2 תבניות אינגליש קייק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה

1

מקרימים את החמאה והסוכרים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה את הביצים.

2

מוסיפים בהדרגה את הקמח והשקדים הטחונים וממשיכים לעבד עד קבלת תערובת אחידה.

3

מוסיפים את הנקטרינות ומקפלים אותן בעדינות לתערובת.

4

מוזגים את התערובת לתבניות משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך 25־35 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

5

מערבבים את מרכיבי הציפוי ויוצקים על העוגה.