מניב עוגה לחה ומלאת טעם, שהפכה למיתולוגיה בקרב קוראי האתר של תמי
החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים ל 3- תבניות אינגליש קייק
לסירופ:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 160 מעלות ומשמנים תבניות אפייה.
מכינים את העוגה:
2
מערבבים חלמונים, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, שמן ותמצית וניל בקערה גדולה.
3
מערבבים קמח תפוחי אדמה, קמח סויה, קורנפלור, קוקוס ואבקת אפייה בקערה נוספת. מוסיפים לתערובת הנוזלית ומערבבים למרקם אחיד
4
מקציפים חלבונים לקצף בהיר (כ 3 דקות). מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מקפלים את הקצף לתערובת העוגה ויוצקים את התערובת לתבניות.
5
אופים 45 דקות עד שהעוגות מזהיבות. מכבים את התנור ומותירים את העוגות בתנור 10 דקות נוספות.
מכינים סירופ ומברישים:
6
מחממים מיץ תפוזים וסוכר רק עד שהסוכר נמס. מברישים את העוגות בסירופ ומצננים.