הבעייה היא שלא פעם הן סובלות מיבשושיות מסוימת (שהעניקה להן את הכינוי הלא מחמיא "עוגות חנק"). מוסיפים לבלילה אבקת אינסטנט פודינג, שמעניקה עסיסיות ומתיקות חלבית.
2 תבניות אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מקציפים חלבונים בקערת מיקסר עם 1/2 מכמות הסוכר לקצף יציב. מעבירים את הקצף לכלי אחר.
3
מקציפים באותה קערת מיקסר (אין צורך לשטוף) חלמונים עם יתרת הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מנמיכים את המהירות ויוצקים בהדרגה ולסירוגין שמן ומיץ תפוזים עד שהם נטמעים בבלילה.
4
מערבבים בקערה נפרדת אינסטנט פודינג, קמח, סוכר וניל וקוקוס (או שקדים טחונים) לתערובת אחידה. מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החלמונים ומערבבים היטב.
5
מקפלים את קצף הביצים לבלילה ויוצקים לתבנית.
6
אופים כ- 40 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים. מאבקים באבקת סוכר ומגישים בטמפ’ החדר.